Thailand Hua Hin 2011

Tryk på knappen

det åbner i nyt vindue

Udlængsel

Ferie

Afslapning

kl 16.00 Dagen før dagen, og den..... har været længe undervejs, jeg har siddet på jobbet idag og tænkt og tænkt.


Har jeg husket alle skiltene de skal bruge, har jeg nogen hængepartier jeg har glem at informere om, har jeg rene underbukser nok til  3 uger, er et par T-shirts og nogle shorts nok, kommer en af drengene og slår min nye græsplæne, kan de selv finde ud at samle hold til de næste fodboldkampe, vælter de huset mens jeg er væk, når tømmerne det de skal inden jeg kommer hjem, får jeg lov til at tage den Au pair-pige med hjem til at holde vores hus som jeg har ønsket mig, kommer man igennem 3 uger uden tyndskid på sådan en ferie, er ukrudtet på terrassen vokset helt vildt op når man kommer hjem, og har myrerne undermineret fliserne, møder man mon nogen man kender når man går dernede i de små gader i Hua Hin eller på en af de små øer vi skal ud på.


Ja der går mange tanker igennem hovedet sådan en dag, men jeg må jo til det, skal lige hente Jason i klubben og så hjem og finde kufferten frem og pakke noget ned, det enste jeg har taget frem er ledningen til barbermaskinen den glemte jeg nemlig sidst.


Og har lige hørt i min øresnegl at der kommer spisende gæster på besøg så jeg skal nok lige over og handle også, og lave lidt mad.


JA  JA  og så fik vi en lektion i hvordan man ikke skal spille fodbold, 4-2 og så tabe, godt man skal lidt væk så man ikke behøver tænke på fodbold.


Nå!  jeg må se at få pakket færdig, skal også lige tjekke ind på nettet så vi er fri for det imorgen i lufthavnen.


Skulle også lige barberes........Jeg ved godt nu, hvorfor jeg  glemte ledningen til barbermaskinen sidst, det er jo det sidste jeg gør inden jeg  går ud af døren, så nu måtte jeg pakke den ud igen,  men huskede  også at pakke  den ned igen.

Og det bliver ren råhygge

Vi glæder os helt vildt

og i kan tjekke hotellet her http://www.worabura.com