A-Te HotelA-te Hotel


http://atechumphon.com/


Så er det afgang til Chumphon................ vi skulle efter planen blive hentet her på Enjoy hotel kl 10.45-11.00............... Men nu er klokken 11.20.


Og hvis i kender min kone.... ved i at nu......... burde hun være helt oppe i det røde felt.... men hun var forbavsende rolig..... hun spurgte kun ca. otte gange om hun skulle være urolig nu.... eller..... NEJ... NEJ... tag det rolig han skal nok komme..... men hun får alligevel sat lidt gang i den...... kan du ikke få ham ejeren til at ringe, eller skal vi tage en taxi.......... rolig nu..... men ham Eddy får vi alligevel til at ringe.....   ring....... rinnnng....... dut.. dut..... så blev der lagt på..... ring.... rinnng...... dut... dut... så blev der lagt på igen....... og så kunne jeg se.... hun var lige ved at være der.......... altså i de røde felt........... så måtte Eddy køre på sin scoter hen til en kammerat...... som kender nogen ved færgen.... og han kommer tilbage.... han var ikke hjemme..... men han kender en anden..... så han kører lige igen.... og han siger til mig at jeg skal få en af hans ansatte til at ringe til ham hvis bilen kommer i mellemtiden.... og lidt efter kommer bilen.................. så farer jeg ind og siger til hans kone hun skal ringe til ham....... men han kommer i det samme.

Men sådan er det med  "planen" ... det er noget andet i Thailand.......... der er senest kl. 11.00 nærmere kl. 11.30.... og ganske rigtigt 11.35 kommer bilen, og vi skal være ved havnen om 25 min.

Tror du vi kan nå det...... ja ja det skal vi nok.... rolig nu Skat.... se chauføren han er helt rolig.

Og det forstod jeg godt........ da jeg så hvor mange mennesker der ventede i kø til færgen og det væltede stadig ind med biler der var fyldte med folk............ så vi var vist i god tid, og det viste sig også....oven i købet var vi de sidste der skulle ombord, ....... hvorfor ved jeg ikke ....fordi vi skulle jo længst...

Men ombord kom vi, og vi fik et par små plasticstole på øverste dæk at sidde på

og efter ca. 30 min. var vi ved første stop Ko Pha Ngan, hvor der var rigtig mange der skulle af, så vi satte os helt oppe foran hvor det blæste rigtig meget.


Vi sad der til vi nåede Koh Tao..... så havde vi fået vind nok... og gik nedenunder der var et VIP rum der kostede 100 bath så der gik vi ind, men vi blev aldrig opkrævet nogen penge....... og så ved jeg ikke om det var med i prisen eller hvad.


                  Thai BBQ

 

Det står for Thailandsk Barbeque det er meget populært hos Taierne selv.

Det består af en underdel hvor i man lægger nogle trækul eller en masse gløder,

og så en overdel hvor du griller og koger din mad..... rigtig hyggeligt jeg har selv købt et par stykker sidste og forrige gang vi var afsted og vi har prøvet det.......... og det fungerer meget fint......... kunne måske lave en dansk udgave der var noget større, det er jo ikke meget de spiser de små mennesker........

Men så igår aftes da vi var ude for at finde noget at spise, kom vi forbi en kæmpe  BBQ restaurant der sad nok 150 taier og spiste, og der var stadig plads så vi gik ind for at spise der, som de eneste turister overhovdet.


Oppe ved disken stod alt maden på et ta´selv bord alt muligt kød og fisk i store skåle, og så kunne man selv tage det man ville grille, vi kiggede på hinanden og så på maden, men jeg tror kun jeg vil smage 3-4 ting på det bord og det samme mente fruen, resten ville vi ikke røre så vi gik igen......... lige da vi kommer ud og går væk fra BBQ restauranten SÅ..er der en.... ROTTE..... på vej ind men den bliver bange og løber igen FØJ for helvede den var ulækker...... og det er første gang jeg/vi ser en rotte her i Thailand.... ikke fordi jeg ikke ved de findes ........det ved jeg godt de gør.... men det er første gang vi ser en... ALTSÅ SÅDAN SER EN..... og så bare en lille meter væk..... fra vores fødder............klamt.


 


Jeg havde ellers gået og rost byen fordi der ingen affald lå og flød og der var fejet og pænt rent alle steder.


 

I øvrigt en sjov by hvor der ikke bor mange, ja hvis der overhovedet bor nogle turister, så er det ikke meget mere end for en overnatning tror jeg.


Det er lidt svært når man kommer fra en Ø hvor alt står på engelsk og det er til at forstå, til en by hvor alt står på Thai.


Og de ikke forstår engelsk, i hvert fald ikke meget.... og så skal man passe på...... fordi de siger ja til alt, bare for ikke at skuffe dig, de er skide flinke hernede.