Bhundhari Chaweng Beach Resort

Bhundhari Chaweng Beach Resort


http://www.bhundharichaweng.com/


 


Vel ankommet kl. ca. 11.30 efter en god tur rundt ved Chaweng Beach en kvindelig chaufør kørte lidt rundt med os, det viser sig at der er to hoteller der hedder Bhundhari Beach Resort men det ene hedder "Chaweng" og det andet hedder vist "Samui" så vi startede selvfølgelig.... med det forkerte hotel selvom hun havde fået adressen, du kan se det andet hotel her

http://www.bhundhari.com/

Det var super flot og ligger på en hel bjergside og ender helt nede ved vandet med de lækreste værelser, og så koster det nok lidt mere end vores, hvis vi som nu skal ligge helt nede ved vandet.

 


Men det var ikke der vi skulle bo, men her i bunden af Chaweng Beach, og da vi ankommer her, er jeg noget mundlam........ jeg føler mig for første gang lidt snydt....... fordi jeg var helt sikker på at det var et strandhotel, men vi stod udenfor et fireetagers hotel med en lille snottet pool........ Så siger jeg til den unge mand der sidder i receptionen, IS THIS... Bhundhari Chaweng Beach Resort..... Yes... siger han og kigger på mig... " Ja jeg kan jo godt se det står på bygningen"

Jeg troede det var et" beach hotel" siger jeg til ham, "Yes it is" siger han....... men det er vores anden afdeling der ligger 25-30 m længere fremme.........ved vandet "our Beach bungelows" siger han......  Så det viser sig jeg har bestilt et værelse på 4. sal med havudsigt..... og ikke en bungelow med havudsigt, efter billederne at dømme mente jeg det var bungelows.

Så gode råd var DYRE....nærmere betegnet 1000 bath pr. dag for at flytte til den eneste ledige bungelow der var tilbage..... den dag. Så det var lige 800.- ekstra for at bo her i 4 dage.... men skide være med det............ vi sprang jo morgenmaden over den anden dag og kan nok gøre det igen... en dag..... men et fantastisk sted er det, et stykke fra byens larm og trafik, men dog lidt tæt på alligevel.


Så er det ud og gøre vejene usikre.


Vi havde jo inden vi tog hjemmefra fået at vide at Philip var her nede sammen med en kammerat og at de boede på Lamai Beach ikke langt fra os, så vi gik ned for at leje en scooter og køre derned, vi måtte slippe den nette sum af 150 bath for scoter og 3 ltr benzin til 120 bath altså 270 bath ialt det er 50 kr og så skulle den afleveres samme tid dagen efter..... altså 50.- og 24 timer.


Så hu hej ud over stepperne, nååeee.. ja..... vi startede stille og roligt... jeg skal lige vænne mig til at køre i den forkerte side igen ........ og så havde jeg en bag på der troede at hver gang hun mente vi skulle dreje så sad hun og drejede mine hofter så jeg nogle gange næsten sad helt siddelæns på scooteren.

Men efter 10 min. gik det helt fint sådan en scooter kan snildt køre 80 km i timen, og så det føles rigtig stærkt når man kun har badebukser og styrthjelm på. efter ca. 20-30 min. kører vi ind på Sea Sand hotel....... kl. er ca. 12-12,30 og det er her hvor Phillip bor...... ØHHHH boede.....

Ja fordi han var taget afsted tidligere på morgenen til Bangkok Men du kan skylde den Chang

til jeg kommer hjem.

Nå men vi måtte da vi lige

have frokosten inden vi kørte

hjem igen.

 

Men det var et hyggeligt sted du boede, de spurgte forøvrigt om vi var din far og mor,fordi så ville de sige at der ikke har været

noget ballade.........

Øhhh...skal...... jeg nu også tro på det......A-te Hotel


http://atechumphon.com/


Så er det afgang til Chumphon................ vi skulle efter planen blive hentet her på Enjoy hotel kl 10.45-11.00............... Men nu er klokken 11.20.


Og hvis i kender min kone.... ved i at nu......... burde hun være helt oppe i det røde felt.... men hun var forbavsende rolig..... hun spurgte kun ca. otte gange om hun skulle være urolig nu.... eller..... NEJ... NEJ... tag det rolig han skal nok komme..... men hun får alligevel sat lidt gang i den...... kan du ikke få ham ejeren til at ringe, eller skal vi tage en taxi.......... rolig nu..... men ham Eddy får vi alligevel til at ringe.....   ring....... rinnnng....... dut.. dut..... så blev der lagt på..... ring.... rinnng...... dut... dut... så blev der lagt på igen....... og så kunne jeg se.... hun var lige ved at være der.......... altså i de røde felt........... så måtte Eddy køre på sin scoter hen til en kammerat...... som kender nogen ved færgen.... og han kommer tilbage.... han var ikke hjemme..... men han kender en anden..... så han kører lige igen.... og han siger til mig at jeg skal få en af hans ansatte til at ringe til ham hvis bilen kommer i mellemtiden.... og lidt efter kommer bilen.................. så farer jeg ind og siger til hans kone hun skal ringe til ham....... men han kommer i det samme.


 


Men sådan er det med  "planen" ... det er noget andet i Thailand.......... der er senest kl. 11.00 nærmere kl. 11.30.... og ganske rigtigt 11.35 kommer bilen. og vi skal være ved havnen om 25 min.


 


Tror du vi kan nå det...... ja ja det skal vi nok.... rolig nu.... se chauføren han er helt rolig.


Og det forstod jeg godt........ da jeg så hvor mange mennesker der ventede i kø til færgen og det væltede stadig ind med biler der var fyldte med folk............ så vi var vist i god tid, og det viste sig så....oven i købet vi skulle sidst ombord


....... hvorfor ved jeg ikke ....fordi vi skulle jo længst...


 


Men ombord kom vi, og vi fik et par små plasticstole på øverste dæk at sidde på


og efter ca. 30 min. var vi ved første stop, hvor der var rigtig mange der skulle af, så vi satte os helt oppe foran hvor det blæste rigtig meget.


Vi sad der til vi nåede Koh Tau..... så havde vi fået vind nok... og gik nedenunder der var et VIP rum der kostede 100 bath så der gik vi ind, men vi blev aldrig opkrævet nogen penge....... og så ved jeg ikke om det var med i prisen eller hvad.


Thai BBQ


 


Det står for Thailandsk Barbeque det er meget populært hos Taierne selv.


Det består af en underdel hvor i man lægger nogle trækul eller en masse gløder,


og så en overdel hvor du griller og koger din mad..... rigtig hyggeligt jeg har selv købt et par stykker sidste og forrige gang vi var afsted og vi har prøvet det.......... og det fungerer meget fint......... kunne måske lave en dansk udgave der var noget større, det er jo ikke meget de spiser de små mennesker........


 


Men så igår aftes da vi var ude for at finde noget at spise, kom vi forbi en kæmpe  BBQ restaurant der sad nok 150 taier og spiste, og der var stadig plads så vi gik ind for at spise der, som de eneste turister overhovdet.


 


Oppe ved disken stod alt maden på et ta´selv bord alt muligt kød og fisk i store skåle, og så kunne man selv tage det man ville grille, vi kiggede på hinanden og så på maden, men jeg tror kun jeg vil smage 3-4 ting på det bord og det samme mente Karen, resten ville vi ikke røre så vi gik igen......... lige da vi kommer ud og går væk fra BBQ restauranten SÅ..er der en.... ROTTE..... på vej ind men den bliver bange og løber igen FØJ for helvede den var ulækker...... og det er første gang jeg/vi ser en rotte her i Thailand.... ikke fordi jeg ikke ved de findes ........det ved jeg godt de gør.... men det er første gang vi ser en... ALTSÅ SÅDAN SER EN..... og så bare en lille meter væk..... fra vores fødder............klamt.


 


 


 


Jeg havde ellers gået og rost byen fordi der ingen affald lå og flød og der var fejet og pænt rent alle steder.


 


I øvrigt en sjov by hvor der ikke bor mange turister, ikke meget mere end for en overnatning.


Det er lidt svært når man kommer fra en Ø hvor alt står på engelsk og det er til at forstå, til en by hvor alt står på Thai.


Og de ikke forstår engelsk, i hvert fald ikke meget.... og så skal man passe på...... fordi de siger ja til alt, bare for ikke at skuffe dig, de er skide flinke hernede.   En-Joy Hotel


Fishermanns Village


http://enjoybeach-hotel-samui.com/


 


 


Vi er nu på vej til EnJoy Hotel oppe i Fishermanns Village jeg skriver oppe fordi det er øverst på kortet når man kigger på det turist kort vi har. Jeg kunne godt skrive en hel masse om det her sted men der er lavet så mange film på Youtube om Fishermann´s Village og jeg har hentet nogle link til et par stykker her og her, og det siger vist nok om det her sted.


Hotellet vi bor på er ejet af en franskmand der hedder Eddy, der er 6 værelser og vi skulle have fået det bedste....... men vi har jo ikke set de andre.....  sååååå.. det kan han jo sagtens sige, men vi har ihvertfald betalt for det bedste..... og det er også et fint værelse på 35 m2 på 1 sal.  med direkte udsigt til vandet.


 


Og restauranten ligger lige under, så når man spiser morgenmad så ser det sådan   ..................ud.................              og aftensmaden er selvfølgelig på stranden


Det er rigtigt hyggeligt her, gaderne er så smalle at de er ensrettet og stopper der en bil foran for at læsse varer af, så kan du godt læne dig tilbage for han kører ikke før han er færdig og du kan ikke komme forbi hvis du er i bil, der er også scotere der skal frem så man skal være vågen for ikke at blive kørt ned hvis du er gående.


 


Og når der er rigtig mange turister og det er der her.... og det er ikke engang højsæsson ........... så kan det ses på priserne.... Nå ja det er jo ikke dyrt alligevel men når du køber en ret til 230 bath som du kan få mange andre steder i Thailand til 120 bath så kan man godt sige at de har skruet prisene en hel del op.


 


Normalt når vi kører med den lokale bus, som er en forvokset TukTuk med plads til ca 12 pers. giver vi 10-20 bath...... her koster det 50 bath og det er omregnet en lille tier i danske..... så det er sgu dobbelt op.


 


Og på stranden på Koh Chang kostede massage 200 bath her koster det rask væk 3-400 bath. Vi var heldige at få ordnet negle på hænder og fødder, massage på fødder og ben samt nakke Karen fik også neglelak på (meget nydeligt) en god oplevelse 1100 bath ca. 220 kr ialt og et par timer.


 


Men nu er det prøvet så må man jo finde noget andet hvis man ikke har råd eller gider de turister, for samtidig med turister kommer der jo også flere sælgere som river og flår i dig, og de kan være ret pågående og ireterende.


 


Vi er nu ved at gøre klar til at komme videre til Chumphon vi skal med båden imorgen middag, den sejler til Koh Phangan og Koh Tao og så videre til Chumphon.


Vi fik lige en lille byge på ca 2,5 time


 


Og der kom vand skal jeg love for, men det var rigtig hyggeligt gaderne var næsten tomme, der var nogle stykker en gang imellem der var ligeglade det var jo ikke koldt og hvis man som de fleste kun havde badeshorts og t-shirts på så pyt da med det.


Så drypper det lidt.


Vores Scoter bliver lige vasket


Regntøj findes også her


Ikke alle bruger det...


Så tømmer vi markisen for vand


"Vores massagepiger"
Lokumsdigte, rim og remser og kloge ord.


på Bhundhari Chaweng Beach Resort


 


Hotellet er fyldt med masser af billedrammer der hænger alle vegne.


Jeg har samlet nogle af de bedste, her på siden.


Koh Chang


http://jensendanmark.dk/www.jensendanmark.dk/Velkommen.html

Tiden nærmer sig stille og roligt til at man skal sætte sine ben på denne ø og det bliver fantastisk.


Vi har denne gang valgt at flyve med Finnair og håber ikke det er et skidt valg, for er der noget man ikke vil, så er det at flyve elleve en halv time med et dårligt selskab, der skal være styr på det, og god mad og drikke inkluderet i prisen, men det ser vi jo nok. Vi har efterhånden prøvet nogle flyselskaber, og indtil videre er der en helt klar nr 1. Singapore Airlines, det var fantastisk man blev simpelthen behandlet som om man var den eneste ombord, små søde stewardesser vimser om dig på hele turen, og så kommer Thai Air, derefter SAS hvis vi skal tage de tre bedste efter min mening.
Her er en lille smagsprøve på hvad der venter os derude øst på.


Se hele videoen og skru op for lyden, så har denne smukke ø og Thailandsk Reggea boret sig ind i din hjerne resten af dagen.
Tryk på linket.

 


                               RO RO RO og atter ro, og dog.......


                   der er noget bølgeskvulp men jeg tror det går. 


Køreturen til første hotel

 

 


Jeg må sige det igen, jeg bliver sgu overrasket hver gang...... over hvor nemt det er at færdes i Thailand, jeg havde for mange måneder siden skrevet en mail til en taxavognmand i Bangkok om at vi gerne ville hentes kl. 7.25 tirsdag d. 25-2-2014 i Bangkok Lufthavn, og køres til Koh Chang 400 km derfra. Og hvad sker....... Fantastisk....... vi kommer lige ud af lufthavnen og går til den aftalte udgang hvor der står en ung dame med et skilt med mit navn på.......TOM SKAERBAEK JENSEN  super flot stavet.


Vi bliver ført over til en syvpersoners VIP bus med lædersæder og liggebeslag, og en sød chauffør, og så gik det bare derud af i ca. 5 timer med et par pauser til mad og drikke ind..... og ud..........ha ha efter en 0,7 ltr. Chang Beer skal det gå stærkt med at stoppe.Vi når ned til færgelejet hvor vi skal over, men der er 40 min til den sejler så chauføren kører ned til en anden færge, og så tænker man igen han tager røven på mig......... neejjj... han gør ikke......... han vil bare have du kommer så hurtigt som muligt til dit hotel..... ja man tror det ikke men, sandt er det.


Men vi kommer med til Koh Chang som er en meget “ujævn” Ø ........ det er umuligt at køre på scooter op og ned ad bakkerne (læs bjergene) det er tæt på 45 graders stigning det er helt vildt, skal du køre hvor det er flad vej er der kun ca. 1500 m men meget flot er det.
Dronningens fald

 

 


Besvimeri ......... ja det har i aldrig hørt om før..................


Men nu skal i bare hører....... vi er lige ankommet til Koh Chang og venter spændt på at dronningen kommer ........ LIS BAU


Jeg har siddet og ventet en halv time og en Chang, da der kommer en taxa ned ad bjerget med dronningen og hendes tjener, det er fantastisk at man kan aftale hjemme i lille danmark at man skal mødes på en ø i Thailand en given dato, og at det så lykkedes..... flot......Nå..... men de kommer ud af bilen og siger hej og for fanden hvor er det hyggeligt, jeg siger de skal lige gå i receptionen og melde deres ankomst så det går rigtigt til, jeg har fået deres nøgle så det er iorden.


Så vi skal ned og se hytten....... vi stopper lige på vej ud, henne ved trappen Lis skal lige sige noget..... jeg er gået ned ad trappen ........ Pludselig hører jeg Lis........ DEN ER BRÆKKET


HVAD SNAKKER du om ........ jeg vender mig om.. og ser hun ligger på jorden ...................... Ja siger hun........ jeg faldt og jeg har brækket benet .......... nåårr ...arrrgg .... nej da .....tror du virkelig det ........... JA OG NU BESVIMER JEG.......... siger hun .......... KAN JEG LIGGE HER.... midt på indgangen  JA JA Lis bliv da bare liggende der sker ikke noget.... bare rolig vi er her.


Der går lige et stykke tid før hun er klar igen og kan sidde op.


Og igen siger hun den er brækket........  jeg er sikker --------  arrrg siger Leon tror du virkelig ..... er det ikke bare skaberi ...skal vi ikke lige sove lidt og så se tiden an.  Det gjorde vi så, og dagen efter måtte hun på hospitalet ............


og den var brækket................... FUCK   FUCK     FUCK  .............. en uge henne i ferien og så sker dette ikke skide sjovt


Vi fik bugseret hende ned i hytten, så hun kunne komme på plads med hendes ting, hun får ringet til SOS og får at vide hun skal hjem med det næste fly.... hu hej vilde dyr........ men så galt gik det ikke, de sagde ellers at hun og hendes tjener skulle på 1 klasse hjem med det helt store. Men det blev Finnair business class og det er måske ikke lige det vi forstår ved luksus fly, men vi håber det går godt, kunne forstå hotellet i Bangkok var meget fint.


Det er tid til at få set øen.....

 

 


Vi ...... ja..... os der er tilbage, havde aftalt at vi skulle lige se øen inden vi skulle videre, så vi bestilte en vogn der skulle køre os rundt på øen, to søde unge mennesker kørte de 20 km øen er lang og så tilbage igen med stop ved et vandfald, og nogle elefanter... det er jo elefantøen ......Chang betyder elefant, et udkigssted ......og så var det den ø.


Om aftenen gik vi i vandkanten hen til byen og fik kæmpe rejer med bagt kartoffel og grillmajs


salat.... meget meget lækkert 3 pers. 1200.- bath med det hele..... ja og hvidvin en øl og Cappuccino
Atter en køretur men, lidt mere spændende.

 

 


Nåå! .... men vi skulle videre til en ny ø nemlig Koh Samet, vi havde pakket ned inden vi spiste morgenmad så vi bare skulle stige ind i bilen bagefter og køre, chaufføren var der til tiden og vi kørte ned til færgen det tog 5 min, men det var vist ikke beregnet at vi skulle vente 45 min. på at sejle, der var sat 3 timer af til transport, den sidste færge til Voungduan Resort på Koh Samet sejlede 13.30.


Da vi har kørt et stykke spørger jeg om vi kan nå det til 13.30........ NO PROBLEM  KA  KA siger han og kører noget rask til........ og vi sidder og hyggesnakker ....... NOT.....man kan sige vi er .....noget opmærksomme på hans kørsel......


Jeg spørger igen lidt senere, om han nu er sikker på at vi kan nå det......... så viser han med tommel og pegefinger..... han sætter sådan neglene sammen og viser hvor lidt luft der er i mellem ....... så tæt tror han det bliver.......... og de var tæt...... så er det ligesom han mente jeg pressede ham lidt..... så.... nu trykkede han sgu spederen i bund......... og så gik det med 110-140 ud og ind imellem biler og motorcykler hu hej da....... Når vi kom til byerne hvor der var lyskryds og lidt kø...... kørte han ud i drejebanen til højre og når det så blev grønt..... satte han klampen i bund og drønede ind foran de andre der skulle lige ud......... sådan gør man det.


På et tidspunkt var der en rimelig lang kø......... så kørte han ind i en venstre drejebane......... og ind over fortovet..... forbi nogle boder som var ved at være klar til at begynde at sælge varer...... ind over en parkeringsplads...... og så ind i mellem to lygtepæle........... og vupti ......så var vi ude på vejen igen foran et halvt hundrede biler der pænt ventede på der blev grønt......... og HALLO det var altså  samtidig med han snakkede og SMSéde i ikke mindre end to telefoner....... FLOT OG FARLIGT........ på et tidspunkt virrede han med hovedet som om han var ved at sove........ så var det også vi blev lidt nervøse............. HA HA


Han sagde på et tidspunkt at nu er der 100 km tilbage....... og der, var der 45 min til båden sejlede.......


Men jeg må sku lade ham..... vi kom i mål ca 8-10 min. for sent, men det er heldigvis tai-tid så vi nåede lige at få røven om bord og så sejlede vi ca 20 min for sent.


                                     


                                         MEGET   SPÆNDENDE   KØRETUR Landgangen på Koh Samet

 

IMG_1105


IMG_1105


IMG_1106


IMG_1106


IMG_1107


IMG_1107


IMG_1108


IMG_1108


IMG_1109


IMG_1109


IMG_1115


IMG_1115


subscribeAbonner

playAfspil lysbilledshow

 


                                              Bådflygtninge


JA Bådflygtninge.......  Det kunne det sgu godt ligne ..... men det er en ganske normal landgang på Koh Samet... man får lige sat sin fod i sandet................... og vupti så står den mægtige Ø-betjent og vil have 200 bath for at du kan få


lov at komme i land......det er jo en National park......


måske lige lovlig store ord .....at bruge om denne Ø.


Men den er skide hyggelig..... man opholder sig kun på


stranden hvor barer og spisesteder ligger side om side


og et minimarked ind imellem med billige øl og sodavand


lidt chips og saltstænger.Hverdag på Koh Samet

 

 


Efter en noget hæs-blæsende køretur, får vi en stille og rolig overfart til Koh Samet,  øen der ligger i bunden af Rayong provinsen lidt syd for Pattaya og så ca. 220 km fra Bangkok godt 3 timers kørsel........ det er en meget lille ø og egentlig ikke noget særligt  , jeg tror den har været udsat for noget naturkatastrofe fordi når man kører rundt på øen ser det ud til en vej lige er forsvundet og de der statuettehuse til dronningen ligger væltet omkuld, flere steder var fundamentet fra huse det eneste der var tilbage og så lå det helt skævt, som var det revet op af jorden....


Man har nogle steder i Thailand svært ved at rydde op efter sig og det må siges man har her... ja ikke lige hvor vi bor..... selvfølgelig....... men vi lejede nogle scootere og kørte rundt på øen og der var noget skidt i hjørnene må man sige........ Det håber jeg de bliver bedre til...


Stedet vi bor på hedder Voungduan Resort og er et af øens bedste og største, restauranten er dog middel, skal lige siges frokost ....... vi har ikke spist til aften der endnu men prismæssigt er de i bund........  men det skal vi nu ............Tak for mad.... det var rimeligt ......vi fik lidt kæmperejer.... tunbøf..... noget salat.... og så lidt pommes frites.
    Sjovt

 

IMG_6804


IMG_6804


IMG_6797


IMG_6797


IMG_6801


IMG_6801


IMG_6799


IMG_6799


IMG_6797


IMG_6797


IMG_6794


IMG_6794


subscribeAbonner

playAfspil lysbilledshow

 


Vi sidder og snakker en eftermiddag i baren på stranden, og vi snakker familie og børn, og alt det der, der hører med.... sorger....glæder...


og så bare det med at være sammen, det er skønt især hvis alle er glade............og det er vi da heldigvis for det meste.................. haha  Karen siger ........ er det bare ikke dejligt det her..... virkelig skøn mad og super gode drinks..... og kan du så forestille dig hvordan børnene kan rende og lege nede i vandkanten.......... øhhh  hvad er du siger skat  ...... børnene rende og lege i vandkanten......... hvad mener du.....er det dem på henholdsvis  23.... 28... og 32 ........ jo det kan jeg da godt............. men jeg tror ikke jeg har lyst til at tænke den tanke færdig .............. der tror jeg sgu jeg springer over.  ( eller venter til august ) Nu var det sgu nok børnebørnene hun mente.................. men en “go griner” som det nu hedder.
Hjemturen

 

 


Det kommer... det ved man jo.... at hjemad må det jo gå på et tidspunkt..... og det er desværre nu.


Vi har haft nogle gode dage i Bangkok, ikke lige min livret den by....... men det var et meget hyggeligt hotel...... lidt luxus var der over det, og det var meget fint.


Vi skulle være i lufthavnen omkring kl. 10.00 så vi var tidligt oppe og spise morgenmad, vi havde lavet en aftale med hotellet om en bil kl 9.00 og det holdt også, bortset fra at den ikke kunne rumme vores bagage......... eller rettere sagt Ilse´s bagage...... hun havde handlet så meget at hun blev nødt til at købe en stor kuffert...... hvor hun kunne have alle hendes ting + den anden kuffert nede i........ men vi fik så en med et større bagagerum.


Vi havde en vældig flink chaufør, der malende beskrev at det Malyesiske fly der forsvandt nogle dage før......... garanteret var styrtet ned..... så viser han med hånden sådan i en bue nedad........ BOOOM ........... total smadret.................fedt......fedt...... du kunne ikke lige tænke dig at holde din kæft......... vi er faktisk på vej i lufthavnen og skal selv ud at flyve om et nogle timer....... så hvor fedt tror det er at sidde og tænke på at man falder ned.


Nå men vi kommer til indtjek og der skal vejes kufferter...... Ilse vinder klart med godt 29 kg....... så jeg er ikke sikker på at alt det hun har købt var så billigt igen........ hun skule op med 3500 bath oven i ..... ikke så heldigt.

 

IMG_6992


IMG_6992


IMG_6993


IMG_6993


IMG_6994


IMG_6994


subscribeAbonner

playAfspil lysbilledshow

 


Alting har en ende........ og en hvalfisk den har to.........