EnJoy Hotel Fishermanns Village

En-Joy Hotel

Fishermanns Village

http://enjoybeach-hotel-samui.com/Vi er nu på vej til EnJoy Hotel oppe i Fishermanns Village jeg skriver oppe fordi det er øverst på kortet når man kigger på det turist kort vi har. Jeg kunne godt skrive en hel masse om det her sted men der er lavet så mange film på Youtube om Fishermann´s Village og jeg har hentet nogle link til et par stykker her og her, og det siger vist nok om det her sted.

Hotellet vi bor på er ejet af en franskmand der hedder Eddy, der er 6 værelser og vi skulle have fået det bedste....... men vi har jo ikke set de andre.....  sååååå.. det kan han jo sagtens sige, men vi har ihvertfald betalt for det bedste..... og det er også et fint værelse på 35 m2 på 1 sal.  med direkte udsigt til vandet.


Og restauranten ligger lige under, så når man spiser morgenmad så ser det sådan   ..................ud.................              og aftensmaden er selvfølgelig på stranden

Det er rigtigt hyggeligt her, gaderne er så smalle at de er ensrettet og stopper der en bil foran for at læsse varer af, så kan du godt læne dig tilbage for han kører ikke før han er færdig og du kan ikke komme forbi hvis du er i bil, der er også scotere der skal frem så man skal være vågen for ikke at blive kørt ned hvis du er gående.


Og når der er rigtig mange turister og det er der her.... og det er ikke engang højsæsson ........... så kan det ses på priserne.... Nå ja det er jo ikke dyrt alligevel men når du køber en ret til 230 bath som du kan få mange andre steder i Thailand til 120 bath så kan man godt sige at de har skruet prisene en hel del op.


Normalt når vi kører med den lokale bus, som er en forvokset TukTuk med plads til ca 12 pers. giver vi 10-20 bath...... her koster det 50 bath og det er omregnet en lille tier i danske..... så det er sgu dobbelt op.


Og på stranden på Koh Chang kostede massage 200 bath her koster det rask væk 3-400 bath. Vi var heldige at få ordnet negle på hænder og fødder, massage på fødder og ben samt nakke Karen fik også neglelak på (meget nydeligt) en god oplevelse 1100 bath ca. 220 kr ialt og et par timer.


Men nu er det prøvet så må man jo finde noget andet hvis man ikke har råd eller gider de turister, for samtidig med turister kommer der jo også flere sælgere som river og flår i dig, og de kan være ret pågående og ireterende.


Vi er nu ved at gøre klar til at komme videre til Chumphon vi skal med båden imorgen middag, den sejler til Koh Phangan og Koh Tao og så videre til Chumphon.

Vi fik lige en lille byge på ca 2,5 time


Og der kom vand skal jeg love for, men det var rigtig hyggeligt gaderne var næsten tomme, der var nogle stykker en gang imellem der var ligeglade det var jo ikke koldt og hvis man som de fleste kun havde badeshorts og t-shirts på så pyt da med det.