Chandrika HotelChandrika Hotel


http://www.chandrikahotel.com


Efter ankomsten til Ella hvor Lucky havde ventet en halv time, kørte vi til en by der hedder Tissamaharama (det er måske ikke lige til at udtale) hvor hotellet Chandrika ligger, dog lidt udenfor byen, så en bytur var ikke lige det vi havde lyst til og det gjorde heller ikke noget fordi maden på hotellet var udemærket, en fin buffet til billige penge ja.. det var faktisk rigtig godt.

Vi havde en halv fridag dagen efter, der var safari på programmet  sådan med leoparder og krokodiller og vi skulle mødes ved totiden tror jeg det var, og vi skulle køre en god halv time før vi var ved Nationalparken Yala, og jeg vil godt sige man skal fandeme have gode røvballer hvis man skal side i sådan Jeep i 4-5 timer.

Da vi kommer til selve indgangen til Nationalparken stiger en lille dame på... så vi er Karen, vores chaufør Lucky, og mig selv altså 4 personer i en luxus.... extra luxus jeep hvor der er plads til 6 pers.


Jeg ved ikke rigtigt hvad hende den lille dame skal, hun havde godt nok en trøje med Yala logo på så hun hører jo til på en eller anden måde, jeg tænkte der var ikke så mange i vores vogn så hun ville nok bare lige have en tur med, hun havde måske ikke så travlt med det hun skulle............ men da vi havde set nogle dyr begyndte hun at spørge.... are you happy......... så kunne jeg jo regne ud at hun på et eller andet tidspunkt ville have nogen penge, for når hun sidder der og spørge om....... are you happy, og vi svarer ja......... ja så tikker kasseapperatet..... så flere gange svarede jeg ikke..... og bildte mig selv ind at så skulle hun ikke have så meget.

Det første dyr der bliver set er krokodillen.... chaufføren ser en krokodille og peger og råber og de andre havde også set den.... hvor....øhh.. jeg kan sgu ikke se nogen krokodille...... så chauføren hopper ud og får mit kamera og tager et fint billed............

nå... ja den så jeg sgu ikke.......

Jeg kan god se det bliver en lang tur hvis chauføren skal ud af bilen og tage billeder for mig hvergang der kommer et dyr... ha ha........ fordi den gamle ikke kan se en skid...........

Men det bliver bedre........ jeg får et billede af en fugl ........... flot Mr. Tom... det er sku godt klaret....... nå... ja... den sad så også kun 1 meter fra mig......

ARE YOU HAPPY Mr. Tom ..... nå så var hun der igen....


Vi kører meget rundt, så man er ved at få ondt i røven, og der er ikke mange sjældne dyr... altså vi har jo før set en påfugl og en hjort, vi er kommet for at se vilde dyr...... nåja.. så går der nogle okser og nogle vildsvin......... en stork med rød/hvid/sort fjerdragt meget flot..... men ikke rigtig vildt.....MEN så går alarmen..... der er nogen der har spottet en Leopard...... og så skal jeg sgu love for at det gik derud ad........ vi hoppede og dansede omme i luxus-luxus sæderne..... og på et tidspunkt kommer vi ud på et åbent stykke hvor der var mere en 30 biler med folk der skulle se vilde dyr.

KAN DU SE DEN......

Vores Chaufør møver sig igennem og får en meget fin plads........... og så begynder han at pege et sted 50 meter væk..... inde i mellem træerne siger han meget ophidset... se.... se...... og så er vi der igen...... jeg kan ikke se en skid....... men det kan alle de andre.... og de råber og skriger og peger........... jeg havde jo regnet med der stod en stor flot leopard lige foran mig......... HOV der er den man kan lige skimte hovedet inde i krattet under nogle træer...... jeg har zoomlinsen på så jeg får et meget godt billede........ men så rejser den sig og begynder at gå ud af busken........ og så råber alle i munden på hinanden.......

men jeg knipser bare med kameraret og får nogle fine billeder, Lucky ville meget gerne have kopier af de billeder så han kunne vise dem til sine næste kunder og sin familie.