Queens Hotel Kandy                            Queens Hotel i Kandy


Ja så er det farvel til Sigiriya Village Klokken er 12,05  og vores chauffør Lucky sider og venter på os i receptionen, og skal køre os til vores næste hotel, Quens Hotel som ligger i byen Kandy.


Vi har faktisk lidt dårlig samvitighed...... faktisk...... kan i huske at jeg skrev................:

 og så fortalte han at når vi kom ned skulle vi gå en anden vej end den vi kom, så ville han vente der.


HA HA HA  Det var ikke lige hvad der skete....... da vi kom ned gik vi samme vej tilbage som vi var kommet, kender du det............. hjemvejen ser anderledes ud end udvejen selvom det er den samme....... en masse ruiner men set den anden vej fra.......har vi ikke set den der før... narrrr det tror jeg ikke o.s.v. Nå! men vi kommer helt tilbage til der hvor vi købte billet........ så det var altså det vi ikke skulle...... og der er fandeme langt tilbage......... så hvad gør vi nu..... står og snakker lidt frem og tilbage..... det er fandeme flovt siger Karen... DU... siger det ikke til ham at vi var så dumme...... jeg tænker mere..... hvordan kommer vi om til ham.... det er sgu helt omme på den anden side af "stenen"...... gode råd er dyre .....der holder en TUK TUK det er da det vi gør vi hyrer da lige en til at kører os om på den anden side, han skulle have 300 rupes.


Og så afsted, han står nok og venter........ da vi kommer derom er der flere der smiler lidt sjovt vi er sgu ikke de eneste der har lavet det nummer.......... Men nu det store nummer ... hvordan finder vi Lucky og skjuler vi har kvajet os, da vi kommer tættere på kan vi se en ring af butikker, og vi vælger at gå til højre............... skide godt ......... Lucky sidder til venstre et stykke henne og han har ikke set os...... Puha den gik....... nu tror han bare vi gået rundt og set boderne. 


 


 


 


 


 


 Videre mod Kandy skal vi besøge nogle flere buddaer og templer, der er den store guldbudda


som er meget ny, den ligger ved et gammelt bjergtempel med 4 kamre fyldt af buddaer i 70 forskellige positioner, og selvfølgelig er det op ad trapper igen igen..........


Det kan til tider se lidt kommercielt ud med disse templer, det koster jo lidt hele tiden. Og så syntes jeg, at når de så alligevel bygger nyt, kunne de jo godt være lidt moderne og lave rulletrapper....... ikDEN HEMMELIGE ØL


Så var det endelig tid til frokost og Lucky kender jo stederne, så han holdt ind et hyggeligt sted JC Village hed det vist, det skulle blive godt med en stor Lions øl så vi satte os og tjeneren kom for at tage imod vores bestilling Jeg sagde ...sådan lidt friskt til.... One BIG Lion......pleace..........tjeneren sagde....... we dont have licens.....so no beer .... Hvad......... sagde jeg ....... but if you can drink off a teepot i can give.......what.... sagde han det ....hvis jeg kan drikke den af en tepotte.... så kan jeg godt få øl...  HA HA HA HA nu har jeg sgu prøvet det med,      en tepotte øl.............. hvad fanden sker der, men den var god nok. 


Nå ja man overraskes gang på gang, og så har jeg været med til at snyde regeringen, håber ikke vi bliver opdaget.....


 


Efter denne spøjse oplevelse, og efter vi havde fyldt vores maver  igen, kørte vi videre til et træskæreværksted der ligger på vejen til Kandy


 


 


Efter træværkstedet hvor vi købte for en mindre formue, og hvor de som  sædvanlig nok har taget røven på os, stoppede vi ved Banegården i Kandy for at hente billetterne vi skulle bruge når vi skulle videre til Ella fra vores næste hotel.

 Vi skulle også lige stoppe ved noget der hed noget med Herbal Live..... Alovere et eller andet med en masse planter man kan bruge til alt muligt medicin og slankefidus, nok skide smart men jeg er ikke sikker, det koster ihvertfald en del..... jeg tror måske hvis der er noget vidundermiddel til en eller anden ting er der nok nogen før mig der har fundet ud af det.


Så hurtigt videre........


Vi når lige Queens Hotel inden det bliver mørkt og det er et meget gammelt hotel fra tiden hvor Sri Lanka var Ceylon og en engelsk koloni, hvor de kongelige og meget rige boede på dette hotel      Nå ja............ jeg mener...... så kan vi vel også.


Senere havde vi en aftale med Lucky om at vi skulle se det berømte Tandtemplet (Sri Dalada Maligawa): Temple of the Sacred Tooth Relic det er et Buddisk tempel i Kandy.


Byen Kandy (Senkadagala) er den sidste hovedstad i det singhalesiske monarkis historie som går tilbage til mindst fem århundreder før begyndelsen af ​​den fælles Era.


Det var en fin oplevelse der er åben tre gange om dagen hvor folk kommer og ofrer og beder.


Da det er slut går vi tilbage på hotellet for at hvile og slappe af, vi er ikke særlig sultne da vi fik lidt samtidig med den Hemmelige Øl. Men da vi havde siddet lidt på værelset blev vi sgu aligevel lidt sultne så vi gik ned på PizzaHut og fik verdens mindste pizza den kunne stå på en underkop, men heldigvis havde vi også købt et hvidløgsbrød. 


 

Efter morgenmaden skulle vi mødes med Lucky kl 11.00 for at køre videre til næste hotel........ men da vi var færdige med maden kl 9.30 stod han der allerede.... han havde også hans chef med...... så vi tænkte at der var noget galt, men det var fordi chefen ville sikre sig at alt var som det skulle være og at vi var tilfredse.


Og det var vi.

Og derefter kørte vi i Botanisk Have..... Det kostede 1100 rupes pr næse og så gav jeg hende 5000 rubes, men jeg tror jeg glemte at få penge tilbage, så jeg har nok reddet hendes økonomi den næste måned eller to. Men det opdager jeg først da vi skal spise, og så er det ligesom for sent at gøre noget.Men haven ...... den er flot, rigtig rigtig flot, der er sindsyg mange forskellige træer og planter der er alene 50-60 forskellige Bambusplanter og nogle var lidt store.


Vi går stille og roligt rundt for det er godt varmt, og det er en stor park, vi kommer ned af Pine Avenue og det jo som bekendt grantræer............ der står mange men specielt et fanger Karens opmærksomhed..... prøv at se skat... det her grantræ er lige så gammelt som dig, så hvis du havde været et grantræ så havde du sgu nok set sådan ud.......det syntes hun var meget meget morsomt....... nok mest på grund af formen......


Her kan du se hotellets hjemmeside

http://www.queenshotel.lk/


Her kan du læse mere om Kandy

http://www.sril.dk/byer-sevaerdigheder/kandy/