Togtur til Ella


Togtur til Ella


Klokken er lidt i ni og vi er ved at gøre klar til at komme videre, Lucky vil hente os ved elvetiden så skal vi ned til søen og tage et fællesfoto til minde om vores tur, det er noget Lucky altid gør siger han, der er en fotograf der er god til at tage billeder ved den der sø.

Så vi går ned for at spise morgenmad så vi er klar til afhentning, da vi sidder og spiser kommer tjeneren og siger vi skal komme ud og se noget på balkonen,

det er Sri Lankas uafhængihedsdag så alle skolebørn går i et optog gennem byen og vi står på første parke´t total VIP pladser, jeg tror der går en halv time eller mere før alle børnene er forbi, det var specielt at se så mange skolebørn komme marcherende, det er vist ikke tit man ser det der hjemme.


Da vi så har set optog og spist færdig kører vi mod søen for at få taget et billede, den ligger flot søen med bjerge uden om, tror der normalt er meget aktivitet for der er vandcykler, speedbåde og heste man kan ride på, der hvor vi stoppede var der en pomfrit bil Ja en pomfritbil, skide smart han har friske kartofler som han lige putter ind i en maskine hiver i håndtaget værsgo kartofler i striber så havde en friture på gas..... skide smart.


Vi står og venter på ham fotografen og han lader vente på sig, da der er gået 30 min kører vi uden at få taget billeder. Lucky er ikke særlig tilfreds med det, han havde jo en aftale så jeg forstår ham godt.


Vi kører ned på banegården, og det er en rigtig gammeldags banegård uden alt det der elektronik der er en tavle af træ som viser hvornår togene går, der er en viser man kan stille med hånden hvis toget ikke kommer til tiden og det er vist meget brugt. Der er 45 min til toget kører så vi slår røven i sædet og slapper af, der er et par andre danskere der skal samme vej så vi småsludrer lidt med dem.

Da toget kommer ind på stationen hopper vi op og Lucky forlader os for at køre i forvejen, til Ella hvor vi skal stå af... det er om eleve stationer så man må ikke håbe man falder i søvn og misser nogen stationer hvis man havde tænkt sig at tælle..... til man skulle af, men jeg kan godt huske det hedder Ella........... men derfor skal man jo holde sig vågen alligevel.

 


Da vi finder vore pladser er de optaget så vi må lige bede nogen flytte sig for vi havde pladsbilletter, og det er nu engang sådan så hvis der ikke sidder nogen så sætter du dig bare indtil du bliver jaget væk...... meget naturligt............. Men vores togtur var noget af en oplevelse... en god en altså...... selvom det godt kunne se farligt ud når man kiggede ud af vinduet og det gik lige ned flere hundrede meter, og man kørte over broer der havde set deres bedste dage.